Események

 

Az esemény -314 nappal ezelőtt volt

Zenés felvonulás az 500 fő feletti rendezvényekért

Vendég fellépő:  Csak Egy Senki
Nyilvános esemény

Naptárba küldés iCal fájl letöltése
2020. Augusztus 07. , Péntek 15:00 - 23:59

Egyéb zene, Fesztivál

 
500.jpg

Augusztus 7-én, pénteken, gyere el, és légy részese egy nem mindennapi tüntetésnek, ahol mozgószínpados koncerthangulattal emelünk szót a tervezett igazságtalan járványügyi szabályozás ellen!

Neked is bántja a szemed, hogy több ezren maradnak munka nélkül, miközben egyszerhasználatos maszkokkal, és egyéb gyermeteg megoldással védekezünk egy "agresszív" és "veszélyes" vírus ellen? Ez a békés, zenés demonstráció a rendezvényszektor bajbajutottaiért emeli a hangját, mert igazságtalannak tartjuk, hogy 20.000 fős stadionokat megtölteni nem olyan veszélyes, mint jóval kisebb létszámú egyéb rendezvényeket. Távolról sem csak a zenészekről van itt szó! Szervezők, hangosok, fényesek, roaderek, és még sokan mások, akik hónapok óta megélhetés nélkül maradtak.
Támogass minket zenészként, sofőrként, egyéb segítőként, de ha csak végig kíséred a vonulást, jelenléteddel is nagyban hozzájárulsz az akcióhoz.


Célunk: Igazságos járványügyi szabályozást a rendezvényszektorban!

Augusztus 7-én, pénteken, 15:00-kor indul a menet a Nyugati pályaudvar parkolójából, a Blaha Lujza Téren át, az Astorián keresztül, a Deák tér érintésével a Kossuth tér lesz a cél, ahol 17:00 óra tájékán véleménynyilvánításra kerül a sor.

Várunk szeretettel mindenkit erre a rövidke sétára, ahol egyúttal kiszakadunk egy rövid időre ínséges évünk szürkeségéből.

Augusztus 7-én, pénteken, 15:00-kor indul a menet a Nyugati pályaudvar parkolójából Budapest Park
1095 Budapest Soroksári út 60

Esemény a Facebookon

Esemény helye Augusztus 7-én, pénteken, 15:00-kor indul a menet a Nyugati pályaudvar parkolójából
Vendég fellépő: Csak Egy Senki
Facebook event Esemény a Facebookon
Esemény jellege Nyilvános esemény
Belépés Ingyenes
Videó

Events rendezvényszervező

futo.jpg

A résztvételhez be kell jelentkezni.

megtekintés : 231


 

 

Vissza